Kenapa Pilih Kita?

Pabrik lampu sing luwih apik Changzhou Co., Ltd dumunung ing kutha Changzhou sing misuwur kanthi lampu ruangan, perusahaan kita minangka salah sawijining produsen lan eksportir sing misuwur ing produksi lampu jalan LED, lampu taman LED, lampu jalan HID, lampu teluk dhuwur, lampu trowongan lan lampu banjir ing Timur China.

  • ngasilaken
  • ngasilaken

Stabilitas produk lan layanan kualitas!

We iku salah siji saka prodhusèn paling gedhe

produk unggulan

Kita wis nindakake proyek.

Priksa proyek kita.

Kaluwihan Kita

  • Njaluk Dhewe Ing Dalan Cahya

    sesanti

    Njaluk Dhewe Ing Dalan Cahya

  • Kualitas Iku Urip Perusahaan, Ngembangake Diri Kanthi Inovasi, Nindakake Sakabehe Kanggo Nyukupi Kebutuhan Pelanggan

    Nilai

    Kualitas Iku Urip Perusahaan, Ngembangake Diri Kanthi Inovasi, Nindakake Sakabehe Kanggo Nyukupi Kebutuhan Pelanggan

  • Nglayani Pelanggan, Entuk Nilai

    Karep

    Nglayani Pelanggan, Entuk Nilai