Babagan awake dhewe

Pabrik lampu sing luwih apik Changzhou Co., Ltd

Pabrik lampu sing luwih apik Changzhou Co., Ltd dumunung ing kutha Changzhou sing misuwur kanthi lampu ruangan, perusahaan kita minangka salah sawijining produsen lan eksportir sing duwe spesialisasi kanggo ngasilake lampu jalan LED, lampu taman LED, lampu jalan HID, lampu teluk dhuwur , lampu trowongan lan lampu banjir ing Timur China.

Profil Perusahaan

Ing budaya perusahaan "Kualitas urip perusahaan, ngembangaken dhéwé karo inovasi, nindakake sakabehe kanggo ketemu syarat pelanggan", kita bisa kurban layanan OEM lan ODM dening Manajemen majeng lan pengalaman R&D profesional.Kita ngupayakake nggawe merek "Lewih apik" ing wektu sing padha.

Kita duwe 900T, 700T, 400T, 280T mesin diecasting lan mesin powder coating lan baris perakitan majeng kanggo njamin kualitas sampurna kanggo customers.also kita duwe lab test majeng kanggo IES data kurva photometric, rating IP, test resistance karat, kita uga bisa simulasi kanggo kabeh jinis proyek.

sesanti

sesanti

Njaluk Dhewe Ing Dalan Cahya

nilai-nilai

Nilai

Kualitas Iku Urip Perusahaan, Ngembangake Diri Kanthi Inovasi, Nindakake Sakabehe Kanggo Nyukupi Kebutuhan Pelanggan

karep

Karep

Nglayani Pelanggan, Entuk Nilai

Kehormatan Perusahaan

Perusahaan kita duwe hak Impor lan Ekspor, lan duwe sistem kualitas ISO9001-2000, ISO-14001, ENEC, IEC (CB), sertifikat CE lan RoHS.Amarga kualitas apik lan rega sing kompetitif, umume produk kita diekspor menyang Eropa, Asia Tenggara, Amerika Selatan, negara-negara Timur Tengah lan liya-liyane, menang pangakuan unanimous saka pelanggan ing saindenging jagad.
General Manager kita Mr.Jack jin lan kabeh Staff Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi kita lan rembugan kerjasama.

sertifikat
sertifikat
sertifikat
sertifikat
sertifikat

sajarah

  • -2012-

    ·CHANGZHOU BETTER LIGHTING MANUFACTURE CO.,LTD didegaké..

  • -2015-

    ·Kita wis ngowahi saka ngasilake LAMPU JALAN HID dadi LAMPU JALAN LED.

  • -2016-

    ·Kita pindhah menyang pabrik sing luwih anyar lan luwih gedhe.

  • -2019-

    ·Pabrik kita wis lulus Sistem Manajemen Kualitas ISO9001 lan Sertifikasi Sistem Manajemen Lingkungan ISO14001.Kita uga wis entuk seri sertifikasi produk kaya CE / RoHS / CB / ENEC ... Perusahaan kita isih kerja sama karo TUV, DEKRA kanggo macem-macem tes.Kita wis tampil ing tingkat sing luwih dhuwur..

  • -2021-

    ·Perusahaan teknologi tinggi anyar disetujoni.