Lampu Jalan Led Kab

  • Lampu Jalan Anti banyu Modern, Lampu Jalan LED SMD 150W Aluminium

    Lampu Jalan Anti banyu Modern, Lampu Jalan LED SMD 150W Aluminium

    BAHAN BERKUALITASGunakake aluminium die-casting berkualitas tinggi-ADC12.Nyedhiyakake jaminan kualitas kanggo omah lampu jalan.Gunakake kaca tempered 4/5mm kanggo nggawe tingkat proteksi perlengkapan kanggo nggayuh Kelas IKO9.

    GAMPANG OPERASIJinis lampu dalan gampang dibukak.Wong bisa mbukak tanpa piranti. Presisi dhuwur saka gesper njamin lampu bisa dibukak kanthi gampang.

    EFISIENSI DhuwurKita bisa nggunakakeefficiency dhuwurKripik LED 3030/5050, paling ora lumen bisa nganti 130lm/w.

    KONTROL LIGHTLampu dalanbisa ndandanikaro kontrol cahya, angger-angger otomatis cahya (cahya ing wayah sore, mati lan miwiti ngisi daya nalika esuke).

    IP66WATERPROOFLampu dalan kanthi IP66kanggo bukti anti banyu lan kilat, supaya bisa tahan macem-macem lingkungan ruangan lan kahanan cuaca.Suhu operasi: -35 ℃ -50 ℃.

  • 2022 Lampu Jalan Led jinis anyar kanthi 5 dimensi

    2022 Lampu Jalan Led jinis anyar kanthi 5 dimensi

    1. Luminaire kasedhiya saka 25-320W.Gaya iki minangka produk pionir saka lampu jalan LED.Iki minangka produk perwakilan lampu jalan LED klasik.
    2. Penampilan ayu, dipérang dadi rong bagéan.Ora ana operasi alat.
    3. Die-cast awak aluminium karo powder-coating lan perawatan anti-karat.
    4. Jinis lensa sing beda-beda opsional.60 ° / 90 ° / 120 ° / T2M / T3M / T4M.
    5. Kasebar karo 4.00/5.00mm kaca toughened super putih.
    6.IP66, IK09, 3 taun utawa 5 taun utawa 7 taun babar pisan.
    7.Gunakake efisiensi dhuwur lan lumileds urip dawa.
    8. Pembalap merek terkenal internasional kasedhiya.
    9. spigot luwes saka 0-90 °.

  • Outdoor Led Street Lamp Led Waterproof IP66 Street Light Smart Pole Lighting Light

    Outdoor Led Street Lamp Led Waterproof IP66 Street Light Smart Pole Lighting Light

    PRODUK PATENLampu jalan sing dipimpin iki minangka produk sing dipatenake, sing didol kanthi apik utamane ing pasar Eropa.Lan kita duwe sertifikat CE / CB / ENEC.

    BAHAN BERKUALITASGunakake aluminium die-casting berkualitas tinggi-ADC12.Nyedhiyakake jaminan kualitas kanggo omah lampu jalan.Gunakake kaca tempered 4/5mm kanggo nggawe tingkat proteksi perlengkapan kanggo nggayuh Kelas IKO9.

    GAMPANG OPERASIJinis lampu dalan gampang dibukak.Wong bisa mbukak tanpa piranti.Presisi dhuwur saka gesper njamin lampu bisa dibukak kanthi gampang.

    EFISIENSI DhuwurKita bisa nggunakakeefisiensi dhuwur LED 3030/5050 Kripik, paling lumen bisa nganti 130lm / w.

    KONTROL LIGHTLampu dalanbisa didandani kanthi kontrol cahya, regulasi cahya otomatis (madhangi nalika senja, mateni lan miwiti ngisi daya nalika subuh)

    IP66 WATERPROOFLampu dalan kanthi IP66 kanggo bukti anti banyu lan kilat, supaya bisa tahan macem-macem lingkungan ruangan lan kahanan cuaca.Suhu operasi: -35 ℃ -50 ℃.

    Spigot sing bisa diatur0/90°

  • Desain anyar Road Project Lighting Led Street Light Outdoor

    Desain anyar Road Project Lighting Led Street Light Outdoor

    Luminaire kasedhiya saka 20-120W.Iki minangka jinis ekonomi.

    Radiasi panas banget, kemampuan optik lan listrik.

    Awak aluminium die-cast kanthi lapisan bubuk lan perawatan anti-karat.

    Kasebar karo 4.00/5.00mm kaca hardened super putih.

    IP66, IK09, garansi 3 taun utawa 5 taun utawa 7 taun.

    Gunakake efisiensi dhuwur lan lumiled urip dawa.

    Pembalap merek terkenal internasional kasedhiya.

    Spigot sing bisa diatur saka 0-90 °.

  • Pabrik Industri Outdoor Led Lampu Taman Aluminium Housing IP66 50w Led Street Light

    Pabrik Industri Outdoor Led Lampu Taman Aluminium Housing IP66 50w Led Street Light

    PRODUK PATENLampu jalan sing dipimpin iki minangka produk sing dipatenake, sing didol kanthi apik utamane ing pasar Eropa.Lan kita duwe sertifikat CE / CB / ENEC.

    BAHAN BERKUALITASGunakake aluminium die-casting berkualitas tinggi-ADC12.Nyedhiyakake jaminan kualitas kanggo omah lampu jalan.Gunakake kaca tempered 4/5mm kanggo nggawe tingkat proteksi perlengkapan kanggo nggayuh Kelas IKO9.

    GAMPANG OPERASIJinis lampu dalan gampang dibukak.Wong bisa mbukak tanpa piranti.Presisi dhuwur saka gesper njamin lampu bisa dibukak kanthi gampang.

    EFISIENSI DhuwurKita bisa nggunakakeefisiensi dhuwur LED 3030/5050 Kripik, paling lumen bisa nganti 130lm / w.

    KONTROL LIGHTLampu dalanbisa didandani kanthi kontrol cahya, regulasi cahya otomatis (madhangi nalika senja, mateni lan miwiti ngisi daya nalika subuh)

    IP66 WATERPROOFLampu dalan kanthi IP66 kanggo bukti anti banyu lan kilat, supaya bisa tahan macem-macem lingkungan ruangan lan kahanan cuaca.Suhu operasi: -35 ℃ -50 ℃.

    WATTAGE LENGKAPLampu dalanduwe papat ukuran, kang kasedhiya saka 60W kanggo 400W.Bisa nyukupi macem-macem syarat proyek.Becik kanggo area cahya, parkir, bangunan lan uga kanggo lampu ruangan umum.

    Spigot sing bisa diatur0/90°

  • Daya Tinggi Waterproof Outdoor Smd IP66 60w 100w 120w 150w 240w Led Lampu Jalan

    Daya Tinggi Waterproof Outdoor Smd IP66 60w 100w 120w 150w 240w Led Lampu Jalan

    Luminaire kasedhiya saka 30-150W.Iku gaya anyar perusahaan kita.

    Wis telung cara instalasi, support kanggo nggunakake modul SMD utawa LED.

    Radiasi panas banget, kemampuan optik lan listrik.

    Awak aluminium die-cast kanthi lapisan bubuk lan perawatan anti-karat.

    Kasebar karo 4.00/5.00mm kaca hardened super putih.

    IP66, IK09, garansi 3 taun utawa 5 taun utawa 7 taun.

    Gunakake efisiensi dhuwur lan lumiled urip dawa.

    Pembalap merek terkenal internasional kasedhiya.

    Spigot sing bisa diatur saka 0-90 °.

    Produk paten kanthi sertifikat CE / CB.

  • Outdoor Waterproof IP66 SMD LED Street Light

    Outdoor Waterproof IP66 SMD LED Street Light

    BAHAN BERKUALITASGunakake aluminium die-casting berkualitas tinggi-ADC12.Nyedhiyakake jaminan kualitas kanggo omah lampu jalan.Gunakake kaca tempered 4/5mm kanggo nggawe tingkat proteksi perlengkapan kanggo nggayuh Kelas IKO9.

    GAMPANG OPERASIJinis lampu dalan gampang dibukak.Wong bisa mbukak tanpa piranti.Presisi dhuwur saka gesper njamin lampu bisa dibukak kanthi gampang.

    EFISIENSI DhuwurKita bisa nggunakakeefisiensi dhuwur LED 3030/5050 Kripik, paling lumen bisa nganti 130lm / w.

    KONTROL LIGHTLampu dalanbisa didandani kanthi kontrol cahya, regulasi cahya otomatis (madhangi nalika senja, mateni lan miwiti ngisi daya nalika subuh)

    IP66 WATERPROOFLampu dalan kanthi IP66 kanggo bukti anti banyu lan kilat, supaya bisa tahan macem-macem lingkungan ruangan lan kahanan cuaca.Suhu operasi: -35 ℃ -50 ℃.

    Spigot sing bisa diatur0/90°

  • Daya Tinggi Aluminium Waterproof IP66 Outdoor 60w 90w 120w Led Street Ligh

    Daya Tinggi Aluminium Waterproof IP66 Outdoor 60w 90w 120w Led Street Ligh

    BAHAN BERKUALITASGunakake aluminium die-casting berkualitas tinggi-ADC12.Nyedhiyakake jaminan kualitas kanggo omah lampu jalan.Gunakake kaca tempered 4/5mm kanggo nggawe tingkat proteksi perlengkapan kanggo nggayuh Kelas IKO9.

    EFISIENSI DhuwurKita bisa nggunakakeefisiensi dhuwur LED 3030/5050 Kripik, paling lumen bisa nganti 130lm / w.

    KONTROL LIGHTLampu dalanbisa didandani kanthi kontrol cahya, regulasi cahya otomatis (madhangi nalika senja, mateni lan miwiti ngisi daya nalika subuh)

    IP66 WATERPROOFLampu dalan kanthi IP66 kanggo bukti anti banyu lan kilat, supaya bisa tahan macem-macem lingkungan ruangan lan kahanan cuaca.Suhu operasi: -35 ℃ -50 ℃.

    WATTAGE LENGKAPLampu dalanduwe papat ukuran, kang kasedhiya saka 60W kanggo 400W.Bisa nyukupi macem-macem syarat proyek.Becik kanggo area cahya, parkir, bangunan lan uga kanggo lampu ruangan umum.

    Spigot sing bisa diatur0/90°

  • Lampu Jalan Umum 150W Lampu Jalan LED

    Lampu Jalan Umum 150W Lampu Jalan LED

    Nio:

    Luminaire kasedhiya saka 20-240W.Iki minangka jinis ekonomi, sing dirancang khusus kanggo pasar Brasil.

    Penampilan sing apik, rega sing kompetitif supaya bisa disenengi para pelanggan

    Radiasi panas banget, kemampuan optik lan listrik.

    Awak aluminium die-cast kanthi lapisan bubuk lan perawatan anti-karat.

    Kasebar karo 4.00/5.00mm kaca hardened super putih.

    IP66, IK09, garansi 3 taun utawa 5 taun utawa 7 taun.

    Gunakake efisiensi dhuwur lan lumiled urip dawa.

    Pembalap merek terkenal internasional kasedhiya.

    Spigot sing bisa diatur saka 0-90 °.

    Sheraton:

    Luminaire kasedhiya saka 20-120W.Iki minangka jinis ekonomi.

    Radiasi panas banget, kemampuan optik lan listrik.

    Awak aluminium die-cast kanthi lapisan bubuk lan perawatan anti-karat.

    Kasebar karo 4.00/5.00mm kaca hardened super putih.

    IP66, IK09, garansi 3 taun utawa 5 taun utawa 7 taun.

    Gunakake efisiensi dhuwur lan lumiled urip dawa.

    Pembalap merek terkenal internasional kasedhiya.

    Spigot sing bisa diatur saka 0-90 °.

    Brasil:

    Luminaire kasedhiya saka 20-240W.Iki minangka jinis ekonomi, sing dirancang khusus kanggo pasar Brasil.

    Penampilan sing apik, rega sing kompetitif supaya bisa disenengi para pelanggan

    Radiasi panas banget, kemampuan optik lan listrik.

    Awak aluminium die-cast kanthi lapisan bubuk lan perawatan anti-karat.

    Kasebar karo 4.00/5.00mm kaca hardened super putih.

    IP66, IK09, garansi 3 taun utawa 5 taun utawa 7 taun.

    Gunakake efisiensi dhuwur lan lumiled urip dawa.

    Pembalap merek terkenal internasional kasedhiya.

    Spigot sing bisa diatur saka 0-90 °.

  • Die Cast Aluminium Outdoor Led Street Lighting

    Die Cast Aluminium Outdoor Led Street Lighting

    1. Luminaire kasedhiya saka 30-120W.Iki minangka jinis ekonomi, sing dirancang khusus kanggo pasar Brasil.Bentenipun antarane lan BTLED-2001 iku apa spigot luwes utawa ora.

    2. Penampilan apik, rega sing kompetitif supaya disenengi para pelanggan

    3. Radiasi panas sing apik, kemampuan optik lan listrik.

    4.Die-cast awak aluminium karo powder-coating lan perawatan anti-karat.

    5. Kasebar karo 4.00/5.00mm kaca toughened super putih.

    6.We nyedhiyani 3 taun utawa 5 taun utawa babar pisan 7 taun.

    7.Gunakake efisiensi dhuwur lan lumileds urip dawa.8. Pembalap merek terkenal internasional kasedhiya.

  • Lampu Jalan Led-(Volvo & Iphone & Bolivia & Chile & Aec)

    Lampu Jalan Led-(Volvo & Iphone & Bolivia & Chile & Aec)

    BAHAN BERKUALITASGunakake aluminium die-casting berkualitas tinggi-ADC12.Nyedhiyakake jaminan kualitas kanggo omah lampu jalan.Gunakake kaca tempered 4/5mm kanggo nggawe tingkat proteksi perlengkapan kanggo nggayuh Kelas IKO9.

    EFISIENSI DhuwurKita bisa nggunakakeefisiensi dhuwur LED 3030/5050 Kripik, paling lumen bisa nganti 130lm / w.

    OPERASI GAMPANG Iku gampang kanggo mbukak rongga daya.Mung kudu mbukak klip, ora perlu alat.

    KONTROL LIGHTLampu dalanbisa ndandani karo kontrol cahya, angger-angger otomatis cahya (cahya ing wayah sore, mati lan miwiti ngisi daya ing esuke).

    IP66 WATERPROOFLampu dalan kanthi IP66 kanggo bukti anti banyu lan kilat, supaya bisa tahan macem-macem lingkungan ruangan lan kahanan cuaca.Suhu operasi: -35 ℃ -50 ℃.

    Desain pamisahRongga sumber daya lan rongga sumber LED dipisahake, desain pamisah kanthi boros panas sing luwih apik.

    Spigot sing bisa diatur0/90°

  • 220 Volt Kanthi Lensa Smd Ip66 Waterproof Outdoor Led Street Light

    220 Volt Kanthi Lensa Smd Ip66 Waterproof Outdoor Led Street Light

    BAHAN BERKUALITASGunakake aluminium die-casting berkualitas tinggi-ADC12.Nyedhiyakake jaminan kualitas kanggo omah lampu jalan.Gunakake kaca tempered 4/5mm kanggo nggawe tingkat proteksi perlengkapan kanggo nggayuh Kelas IKO9.

    EFISIENSI DhuwurKita bisa nggunakakeefisiensi dhuwur LED 3030/5050 Kripik, paling lumen bisa nganti 130lm / w.

    KONTROL LIGHTLampu dalanbisa ndandani karo kontrol cahya, angger-angger otomatis cahya (cahya ing wayah sore, mati lan miwiti ngisi daya ing esuke).

    IP66 WATERPROOFLampu dalan kanthi IP66 kanggo bukti anti banyu lan kilat, supaya bisa tahan macem-macem lingkungan ruangan lan kahanan cuaca.Suhu operasi: -35 ℃ -50 ℃.

    Desain pamisahRongga sumber daya lan rongga sumber LED dipisahake, desain pamisah kanthi boros panas sing luwih apik.

    Spigot sing bisa diatur0/90°

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2