Lampu Led Banjir Kab

  • China supplier padhange dhuwur stadion pabrik mimpin cahya banjir

    China supplier padhange dhuwur stadion pabrik mimpin cahya banjir

    【GOOD APPERANCE】 Jenis lampu banjir sing dipimpin gampang didesain, lan disambut.
    【EFISIENSI TINGGI】 Kita bisa nggunakake chip LED 3030/5050, paling lumene bisa nganti 120lm/w.
    【IP65 WATERPROOF】Lampu dalan kanthi IP65 kanggo anti banyu lan tahan kilat, supaya bisa tahan macem-macem lingkungan ruangan lan kahanan cuaca.Suhu operasi: -35 ℃ -50 ℃.