Kabar

  • Apa sing kudu digatekake nalika tuku lampu patio?

    Apa sing kudu digatekake nalika tuku lampu patio?

    Akeh panuku tansah langkah ing "gludhug" nalika tuku lampu plataran, ora kanggo tuku ora ditrapake, iku efek cahya plataran ora apik, kanggo mbantu ngatasi masalah iki, Chengdu Shenglong Weiye Lighting Co., Ltd. dina iki kanggo ngomong apa sing kudu digatekake ...
    Waca liyane
  • Sapa sing ngontrol saklar lampu dalan?Taun-taun keraguan pungkasane jelas

    Sapa sing ngontrol saklar lampu dalan?Taun-taun keraguan pungkasane jelas

    Ana sawetara perkara ing urip kanggo ngancani kita nganti suwe, mesthine ora nglirwakake eksistensi, nganti ilang kanggo mangerteni pentinge, kayata listrik, kayata saiki kita bakal ngomong lampu dalan Akeh wong sing gumun, lampu dalan endi...
    Waca liyane
  • Napa lampu saka lampu dalan luwih kuning tinimbang putih?

    Napa lampu saka lampu dalan luwih kuning tinimbang putih?

    Napa lampu saka lampu dalan luwih kuning tinimbang putih?Wangsulan: Utamane cahya kuning (sodium tekanan dhuwur) pancen apik banget ... Ringkesan ringkes babagan kaluwihan: Sadurunge munculake LED, lampu putih utamane lampu pijar, dalan lan lampu kuning liyane yaiku ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti keuntungan saka lampu jalan LED

    Apa sampeyan ngerti keuntungan saka lampu jalan LED

    Kauntungan saka lampu jalan sing dipimpin 1, karakteristik dhewe - cahya unidirectional, ora ana cahya sing nyebar, njamin efisiensi cahya;2, lampu jalan LED nduweni desain optik sekunder sing unik, cahya lampu jalan LED menyang area cahya sing dibutuhake, luwih apik ...
    Waca liyane
  • Carane ngadili kualitas lampu werna LED?

    Carane ngadili kualitas lampu werna LED?

    Kanthi promosi lampu LED sing kuat dening negara kasebut, produk lampu LED tuwuh kanthi cepet lan dadi populer.Amarga produk LED minangka produk sing berkembang ing industri lampu, penting banget kanggo mbantu mayoritas pangguna ngerti lan ngadili t ...
    Waca liyane
  • Sugeng rawuh ing Pameran Lampu Internasional Ningbo 2022

    Sugeng rawuh ing Pameran Lampu Internasional Ningbo 2022

    Kabar apik!!Pameran Lampu Internasional Ningbo sing ditundha pungkasane bakal ketemu.Bakal diwiwiti saka 18 Juli nganti 20 Juli, ing Ningbo International Convention and Exhibition Center.Minangka pameran kondhang pisanan ing industri cahya ing China taun iki, Ningbo Internat ...
    Waca liyane
  • Changzhou Better Lighting miwiti musim produksi puncak ing wulan April

    Sawisé liburan Festival Sprng tradisional ing China, lan ing sasi imbuhan, kita bakal miwiti produksi puncak saka April.Sanajan rega bahan mentah ana ing tingkat sing dhuwur lan tarif angkutan laut angel mudhun ing wektu sing cendhak, panjaluk pelanggan isih ana ...
    Waca liyane
  • Sugeng ambal warsa kaping 10 Changzhou Better Lighting Manufacturing Co., Ltd.

    Sugeng ambal warsa kaping 10 Changzhou Better Lighting Manufacturing Co., Ltd.

    Mung sawise Taun Anyar 2022, perusahaan kita menang ulang tahun kaping 10 wiwit diadegake.Nggoleki maneh sepuluh taun kepungkur, perusahaan wis berkembang saka apa-apa, lan terus ...
    Waca liyane
  • Pameran Kanton kaping 130 bakal dibukak tanggal 15 Oktober 2021

    Pameran Kanton kaping 130 bakal dibukak tanggal 15 Oktober 2021

    Minangka platform lan jendhela kanggo fokus nampilake gambar Made in China lan perdagangan manca China, China Import and Export Fair kaping 130 (sabanjuré diarani "Canton Fair") bakal dianakaké ing Guangzhou saka 15 nganti 19 Oktober.Canton Fair taun iki yaiku ...
    Waca liyane
  • Sugeng rawuh ing Pameran Lampu Internasional Guangzhou 2021

    Sugeng rawuh ing Pameran Lampu Internasional Guangzhou 2021

    Minangka acara industri paling pengaruh ing industri cahya, Guangzhou International Lighting Exhibition dikenal minangka vane saka industri cahya.Pameran kasebut bakal dibukak kanthi megah ing Zona A lan B Komplek Pameran Impor lan Ekspor China wiwit tanggal 3 nganti 6 Agustus 2021. We Changzhou Bet...
    Waca liyane