Lampu Taman Led Kab

  • Lampu Taman LED 80w Lampu Taman Lampu Taman

    Lampu Taman LED 80w Lampu Taman Lampu Taman

    【DESIGN ANYAR】 Lampu taman minangka produk sing mentas diluncurake.Penampilan sing elegan disenengi para pelanggan.
    【KUALITAS BAIK】 Lampu taman dilengkapi omah aluminium die cast berkualitas tinggi lan diffuse PC.
    【EFISIENSI TINGGI】 Kripik LED kualitas dhuwur sing dipilih.Efisiensi dhuwur 3030/5050 led.CRI> 80.
    【SENSOR OPERASI lan KONTROL CAHAYA】Sampeyan bisa nggunakake pengontrol cahya, kayata NEMA, ZHAGA, ESAVE.Ana cukup papan kanggo phoyocell.
    【IP66 WATERPROOF】Lampu dalan kanthi IP66 kanggo anti banyu lan tahan kilat, supaya bisa tahan macem-macem lingkungan ruangan lan kahanan cuaca.Suhu operasi: -40 ~ 60 ℃.

  • Outdoor LED Luminaria Fixture Aluminium Housing Outdoor IP65 Waterproof Led Garden Light

    Outdoor LED Luminaria Fixture Aluminium Housing Outdoor IP65 Waterproof Led Garden Light

    1. Luminaire kasedhiya saka 20-90W.Iki minangka gaya anyar sing populer ing saindenging jagad.
    2. Radiasi panas sing apik, kemampuan optik lan listrik.
    3. Die-cast awak aluminium karo powder-coating lan perawatan anti-karat.
    4.The LED bisa diselehake ing ndhuwur utawa ing ngisor.Yen diselehake ing sisih ngisor, kita nggunakake chip COB.
    Garansi 5,3 taun utawa 5 taun utawa 7 taun.
    6.Gunakake efisiensi dhuwur lan lumileds urip dawa.
    7. Pembalap merek terkenal internasional kasedhiya.

  • Posting aluminium LED 75w 90w Post Top Led Garden Light

    Posting aluminium LED 75w 90w Post Top Led Garden Light

    1.Lampu taman LED iki dilengkapi modul LED.Bisa dipasang kanthi maksimal telung modul sing dipimpin, nggawe lampu jalan iki maksimal 180w.
    2. Lampu taman dilengkapi omah aluminium berkualitas tinggi sing nduweni nilai IP65 IK08 lan njamin lampu taman LED iki cocok kanggo aplikasi ruangan.Becik kanggo parkir, bangunan lan uga kanggo cahya ruangan umum.
    3. Lampu taman sing dipimpin yaiku gaya klasik.Lan nganti saiki, jinis iki ditampa ing saindenging jagad.Sampeyan bisa ndeleng ing dalan akeh negara.Saben taun, volume ekspor lampu iki bisa nganti puluhan ewu.
    4. Wis loro ukuran kanggo referensi.
    5. Amarga rendering warna dhuwur saka cahya CRI> 70, obyek sing padhang katon alami!Faktor daya> 0,9 ndadekake luwih akeh lampu taman bisa dipasang ing siji klompok.Lampu taman LED profesional iki dilengkapi kaca safety lan bisa digunakake kanthi lancar ing suhu -40 ° C nganti 60 ° C.

  • Kualitas Tinggi Aluminium IP66 Outdoor Park Lantern 60W LED Post Top Lampu Taman

    Kualitas Tinggi Aluminium IP66 Outdoor Park Lantern 60W LED Post Top Lampu Taman

    1.Lampu taman LED iki dilengkapi LED SMD Lumileds paling anyar.Bisa dipasang siji utawa loro modul sing dipimpin, nggawe lampu jalan iki efisiensi rata-rata luwih saka 120lm / w.

    2. Lampu taman dilengkapi omah aluminium berkualitas tinggi sing nduweni nilai IP66 IK09 lan njamin lampu taman LED iki cocok kanggo aplikasi ruangan.Becik kanggo parkir, bangunan lan uga kanggo cahya ruangan umum.

    3. Lampu taman sing dipimpin yaiku gaya klasik Eropa.Lan nganti saiki, jinis iki ditampa ing saindenging jagad.Sampeyan bisa ndeleng ing dalan akeh negara.Saben taun, volume ekspor lampu iki bisa nganti puluhan ewu.

    4. Kanthi nggunakake adaptor lampu dalan LED sing bisa diiringake, lampu Jalan LED iki gampang dipasang ing kutub.Wis 2 jinis spigot, sing pas karo kutub lampu 76/60mm.Utawa bisa uga dipasang ing tembok.Wewengkon padhang kanthi apik dening cahya putih awan.

    5. Amarga rendering warna dhuwur saka cahya CRI> 70, obyek sing padhang katon alami!Faktor daya> 0,9 ndadekake luwih akeh lampu taman bisa dipasang ing siji klompok.Lampu taman LED profesional iki dilengkapi kaca safety lan bisa digunakake kanthi lancar ing suhu -40 ° C nganti 60 ° C.

  • Logo Customized Outdoor LED Lampu Taman

    Logo Customized Outdoor LED Lampu Taman

    Luminaire kasedhiya saka 30-100W.Iki minangka produk sing mentas diluncurake, kanthi 2 cara instalasi.

    Radiasi panas banget, kemampuan optik lan listrik.

    Awak aluminium die-cast kanthi lapisan bubuk lan perawatan anti-karat.

    Kasebar karo 4.00/5.00mm kaca hardened super putih.

    IP66, IK09, garansi 3 taun utawa 5 taun utawa 7 taun.

    Gunakake efisiensi dhuwur lan lumiled urip dawa.

    Pembalap merek terkenal internasional kasedhiya.

  • Garansi 5 Taun Die Casting Aluminium 40W Lampu Taman Pole Light LED Lampu Taman

    Garansi 5 Taun Die Casting Aluminium 40W Lampu Taman Pole Light LED Lampu Taman

    DESIGN anyarLampu taman minangka produk sing mentas diluncurake.Penampilan sing elegan disenengi para pelanggan.

    KUALITAS apikLampu taman dilengkapi omah aluminium die cast berkualitas tinggi lan difuse PC.

    EFISIENSI DhuwurKripik LED kualitas dhuwur sing dipilih.Efisiensi dhuwur 3030/5050 led.CRI> 80.

    MOTION SENSOR lan LIGHT CONTROLSampeyan bisa nggunakake controller cahya, kaya NEMA, ZHAGA, ESAVE.Ana cukup papan kanggo phoyocell.

    IP66 WATERPROOFLampu dalan kanthi IP66 kanggo bukti anti banyu lan kilat, supaya bisa tahan macem-macem lingkungan ruangan lan kahanan cuaca.Suhu operasi: -40 ~ 60 ℃.

    INSTALASI GAMPANGNdandani nganggo baut sing sithik lan cukup dawa supaya bisa dipasang kanthi aman ing kutub lampu.

  • Lampu Taman Led–(Lotus& Canon&Bulan&UFO)

    Lampu Taman Led–(Lotus& Canon&Bulan&UFO)

    Lotus:
    Kode Produk BTLED-G2103
    Daya 30W-60W
    Ukuran kemasan 600 x 600 x 284 mm
    Pemasangan Spigot 76/60mm
    Canon:
    Kode Produk BTLED-G1907
    Daya A: 40W-120W B:20W-80W
    Ukuran kemasan A: 620x620x870mm B: 500x500x770mm
    Pemasangan Spigot 60mm
    rembulan:
    Kode Produk BTLED-G2101
    Daya 20W-60W
    Ukuran kemasan 700 x 700 x 500 mm
    Pemasangan Spigot 60mm
    UFO:
    Kode Produk BT-1605
    Daya A: 40W-150W B:30W-75W
    Ukuran kemasan 670 x 670 x 700 mm
    Pemasangan Spigot 76mm
    Fungsi Umum:
    Bahan Aluminium Diecasting Kab
    chip LED merek LUMILEDS/CREE/Bridgelux
    Driver Brand MW, PHILIPS, INVENTRONICS, MOSO
    Faktor Daya> 0,95
    Range Tegangan 90V-305V
    Surge Protection 10KV/20KV
    Suhu kerja -40 ~ 60 ℃
    Rating IP IP65
    Rating IK ≥IK08
    Kelas Isolasi Kelas I / II
    CCT 3000-6500K
    Umur 50000 jam

  • Pabrik Die Casting Kualitas Tinggi IP65 40W Led Garden Light

    Pabrik Die Casting Kualitas Tinggi IP65 40W Led Garden Light

    Kode Produk BTLED-G2101
    Bahan Aluminium Diecasting Kab
    Daya 40W-120W
    chip LED merek LUMILEDS/CREE/Bridgelux
    Driver Brand MW, PHILIPS, INVENTRONICS, MOSO
    Faktor Daya> 0,95
    Range Tegangan 90V-305V
    Surge Protection 10KV/20KV
    Suhu kerja -40 ~ 60 ℃
    Rating IP IP65
    Rating IK ≥IK08
    Kelas Isolasi Kelas I / II
    CCT 3000-6500K
    Umur 50000 jam
    Ukuran kemasan 600 x 600 x 284 mm
    Pemasangan Spigot 76/60mm

  • 60w Led Garden Lights efisiensi dhuwur Outdoor Lighting Lampu Taman

    60w Led Garden Lights efisiensi dhuwur Outdoor Lighting Lampu Taman

    1.Lampu taman LED iki dilengkapi modul LED.Bisa dipasang karo 2 modul sing dipimpin, nggawe lampu jalan iki maksimal 150w.
    2. Lampu taman dilengkapi omah aluminium berkualitas tinggi sing nduweni nilai IP65 IK08 lan njamin lampu taman LED iki cocok kanggo aplikasi ruangan.Becik kanggo parkir, bangunan lan uga kanggo cahya ruangan umum.
    3. Amarga rendering warna dhuwur saka cahya CRI> 70, obyek sing padhang katon alami!Faktor daya> 0,9 ndadekake luwih akeh lampu taman bisa dipasang ing siji klompok.Lampu taman LED profesional iki dilengkapi kaca safety lan bisa digunakake kanthi lancar ing suhu -40 ° C nganti 60 ° C.

  • Lampu Led Aluminium 277V Taman ruangan 220 30W Lampu Taman

    Lampu Led Aluminium 277V Taman ruangan 220 30W Lampu Taman

    1. Luminaire kasedhiya karo 2 ukuran.A kasedhiya saka 40-80W.B kasedhiya saka 20-60W.Iki uga minangka gaya populer lan disambut ing saindenging jagad.Bentenipun antarane rong ukuran iki yaiku desain boros panas.Kita bisa ndeleng ukuran gedhe teka karo disspation panas njaba, lan samll siji Gamelan.

    2. Radiasi panas sing apik, kemampuan optik lan listrik.

    3. Die-cast awak aluminium karo powder-coating lan perawatan anti-karat.

    Garansi 4,3 taun utawa 5 taun utawa 7 taun.

    5.Gunakake efisiensi dhuwur lan lumileds urip dawa.

    6. Pembalap merek terkenal internasional kasedhiya.

  • Hot Sale 60W Die Cast Aluminium LED Taman cahya Taman

    Hot Sale 60W Die Cast Aluminium LED Taman cahya Taman

    【DESIGN ANYAR】 Lampu taman minangka produk sing mentas diluncurake.Bisa digunakake minangka lampu dalan, lampu pekarangan lan lampu taman.
    【KUALITAS BAIK】 Lampu taman dilengkapi omah aluminium die cast berkualitas tinggi lan diffuse PC.
    【EFISIENSI TINGGI】 Kripik LED kualitas dhuwur sing dipilih.Kripik COB efisiensi dhuwur.CRI > 80.
    【IP65 WATERPROOF】Lampu dalan kanthi IP65 kanggo anti banyu lan tahan kilat, supaya bisa tahan macem-macem lingkungan ruangan lan kahanan cuaca.Suhu operasi: -40 ~ 60 ℃.
    【PEMASANGAN GAMPANG】 Ndandani nganggo baut sing sithik lan cukup dawa supaya bisa dipasang kanthi aman ing kutub lampu.

  • Lampu Taman Taman Umum Luar Ruangan Aluminium 60W 80W Lampu Taman LED

    Lampu Taman Taman Umum Luar Ruangan Aluminium 60W 80W Lampu Taman LED

    Luminaire kasedhiya saka 20-90W.Iki minangka gaya ekonomi sing populer ing saindenging jagad.

    Radiasi panas banget, kemampuan optik lan listrik.

    Awak aluminium die-cast kanthi lapisan bubuk lan perawatan anti-karat.

    Rong jinis PC kasebar kanggo referensi, siji shoal lan liyane jero.

    Garansi 3 taun utawa 5 taun utawa 7 taun.

    Gunakake efisiensi dhuwur lan lumiled urip dawa.

    Pembalap merek terkenal internasional kasedhiya.

    Lima adaptor beda kanggo referensi