Lampu Jalan Anti banyu Modern, Lampu Jalan LED SMD 150W Aluminium

Katrangan singkat:

BAHAN BERKUALITASGunakake aluminium die-casting berkualitas tinggi-ADC12.Nyedhiyakake jaminan kualitas kanggo omah lampu jalan.Gunakake kaca tempered 4/5mm kanggo nggawe tingkat proteksi perlengkapan kanggo nggayuh Kelas IKO9.

GAMPANG OPERASIJinis lampu dalan gampang dibukak.Wong bisa mbukak tanpa piranti. Presisi dhuwur saka gesper njamin lampu bisa dibukak kanthi gampang.

EFISIENSI DhuwurKita bisa nggunakakeefficiency dhuwurKripik LED 3030/5050, paling ora lumen bisa nganti 130lm/w.

KONTROL LIGHTLampu dalanbisa ndandanikaro kontrol cahya, angger-angger otomatis cahya (cahya ing wayah sore, mati lan miwiti ngisi daya nalika esuke).

IP66WATERPROOFLampu dalan kanthi IP66kanggo bukti anti banyu lan kilat, supaya bisa tahan macem-macem lingkungan ruangan lan kahanan cuaca.Suhu operasi: -35 ℃ -50 ℃.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Kode Produk

BTLED-2101

Bahan

Aluminium Diecasting Kab

Watt

A: 150W-250W

B: 75W-150W

C: 20W-75W

Merk chip LED

LUMILIDS/CREE/Bridgelux

Merk Driver

MW, PHILIPS, INVENTRONICS

Faktor Daya

0.95

Range Tegangan

90V-305V

Perlindhungan Surge

10KV/20KV

Suhu kerja

-40~60 ℃

Rating IP

IP66

Rating IK

≥IK08

Kelas Isolasi

Kelas I/II

CCT

3000-6500K

Sakumur urip

50000 jam

Photocell dhasar

karo

Packing Ukuran

A: 870x360x200mmB: 760x360x200mm

C: 670x310x170mm

Instalasi Spigot

60 mm


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita