Apa sampeyan ngerti keuntungan saka lampu jalan LED

Kaluwihan saka lampu dalan sing dipimpin

lampu dalan
1, karakteristik dhewe - cahya unidirectional, ora cahya kasebar, njamin efficiency cahya;
2, lampu jalan LED nduweni desain optik sekunder sing unik, cahya lampu jalan LED menyang area cahya sing dibutuhake, luwih ningkatake efisiensi cahya, supaya bisa nggayuh tujuan hemat energi;
3, LED wis tekan 110-130lm / W, lan ana akeh kamar kanggo pembangunan, lan efisiensi lampu sodium meksa dhuwur luminescence karo Tambah daya kanggo nambah, mulane, efficiency cahya sakabèhé LED lampu werna luwih kuwat saka lampu sodium tekanan dhuwur;(Efisiensi cahya sakabèhé iki teoretis, nyatane, luwih saka 250W cahya sodium tekanan dhuwur tinimbang lampu LED);
4, werna cahya werna LED saka lamp sodium meksa dhuwur iku akeh sing luwih dhuwur, indeks warna lamp sodium meksa dhuwur mung bab 23, lan indeks werna werna LED tekan luwih saka 75, saka perspektif psikologi visual, kanggo entuk padhange padha, LED rata-rata illuminance cahya dalan bisa dikurangi tinimbang lampu sodium tekanan dhuwur luwih saka 20%;
5, Kurangé populasi cahya cilik, taun Kurangé populasi cahya kurang saka 3%, panggunaan 10 taun isih ketemu syarat dalan, lan meksa dhuwur nolak cahya sodium, taun utawa supaya wis melorot dening luwih saka 30%, mulane, lampu werna LED ing nggunakake desain daya bisa luwih murah tinimbang lampu sodium meksa dhuwur;
6, LED lampu dalan kontrol otomatis piranti hemat energi, bisa ngrambah ing suwé beda saka syarat cahya ing pangurangan daya maksimum bisa, irit energi, bisa entuk dimming komputer, kontrol wektu, kontrol cahya, kontrol suhu, pengawasan otomatis lan humanized liyane. fungsi;
7, umur dawa: bisa nggunakake luwih saka 50.000 jam, kanggo nyedhiyani telung taun jaminan kualitas, kurang iku urip sumber daya ora bisa dijamin;
8, efisiensi cahya sing dhuwur: panggunaan chip luwih saka 100LM, dibandhingake karo lampu sodium tekanan tinggi tradisional bisa ngirit luwih saka 75%;
9, kualitas dipercaya: sumber daya sirkuit kabeh komponen kualitas, saben LED wis pangayoman overcurrent kapisah, ora perlu sumelang ing bab karusakan;
10, werna cahya seragam: tanpa lensa, ora kurban werna cahya seragam kanggo nambah padhange, supaya minangka kanggo mesthekake werna cahya seragam tanpa aperture;
11, LED ora ngemot Mercury logam mbebayani, nalika scrapped ora nimbulaké gawe piala kanggo lingkungan.
Panggonan aplikasi lampu jalan sing dipimpin
Lampu dalan LED utamane digunakake ing dalan utama lan sekunder kutha lan dalan cabang, pabrik, sekolah, taman lan Spasi ijo.


Wektu kirim: Aug-16-2022