Carane ngadili kualitas lampu werna LED?

Kanthi promosi lampu LED sing kuat dening negara kasebut, produk lampu LED tuwuh kanthi cepet lan dadi populer.Amarga produk LED minangka produk sing berkembang ing industri lampu, penting banget kanggo mbantu mayoritas pangguna kanthi bener ngerti lan ngadili kualitas lampu jalan LED.Ing ngisor iki sawetara cara prasaja kanggo ngadili kualitas lampu jalan LED.

Lampu jalan dipérang dadi telung bagéan sing dipasang ing tiang lampu lan tutup lampu.

BANNER1_proc

Bagian sing dipasang
Bagean lampu dalan sing dipasang kalebu dhasar lampu jalan.Langkah pisanan yaiku nindakake bagean sing dipasang kanthi apik.

Cagak lampu
Tiang lampu jalan
1, tiang lampu jalan semen
Ing 10 taun kepungkur, tiang lampu jalan semen umum banget, tiang lampu jalan semen utamane dipasang ing menara tenaga kutha, dhewe banget abot, biaya transportasi gedhe lan pondasi ora stabil, gampang kedadeyan kacilakan, saiki dhasar. ngilangake tiang lampu dalan iki.
2. Tiang lampu jalan wesi
Pole lampu werna wesi digawe saka baja Q235 kualitas dhuwur rolling, plastik external sprayed anti-karat hot dip galvanis, banget hard, kang uga pasar lampu werna paling umum uga pole lampu werna paling digunakake.
3, tiang lampu jalan serat kaca
Serat kaca dikiataken lampu plastik Pole belongs kanggo bahan non-logam anorganik, kinerja banget, macem-macem, iku resistance panas, jampel, resistance karat apik banget, nanging resistance nyandhang miskin iku brittle, supaya pasar ora digunakake digunakake.
4, paduan aluminium tiang lampu jalan
Pole lampu jalan aluminium alloy digawe saka alloy aluminium kekuatan dhuwur, alloy aluminium nduweni kekuatan dhuwur, resistance karat super, lan ayu banget, lan lumahing luwih kelas.Kajaba iku, paduan aluminium luwih gampang diproses tinimbang aluminium murni, kanthi daya tahan dhuwur, sawetara aplikasi sing wiyar lan efek dekoratif sing apik.Ing industri kutub lampu jalanan wis akeh digunakake, didol ing omah lan ing luar negeri.
5, tiang lampu jalan stainless steel
Pole lampu stainless steel ing baja belongs kanggo paling apik, jejere alloy titanium, wis kinerja karat kimia lan karat elektrokimia.Produsen biasa umume nggunakake perawatan permukaan kutub lampu galvanis panas, urip kutub lampu galvanis panas bisa nganti 15 taun, sing adoh saka galvanis kadhemen.
Kualitas bahan tiang lampu jalan langsung nemtokake umur layanan tiang lampu jalan.Dadi ing pilihan saka pole lampu werna, kita kudu mbayar manungsa waé kanggo pilihan saka materi cocok, kita kudu milih manufaktur biasa, produk kuwi bakal nggawe wong ngaso njamin.

Wadhah lampu
Panggunaan utama lampu kasebut yaiku LED
1, lampu LED biasane digawe saka radiator aluminium, radiator lan area kontak online luwih gedhe, sing luwih apik, iki kondusif kanggo boros panas, karya lamp stabil, Gagal cahya cilik umur dawa;Bohlam lan LAMPU SHOOT SMALLPOX ora duwe bolongan udhara gedhe banget, supaya ing proses nggunakake nyamuk kanggo menek, mengaruhi efek cahya utawa nyebabake karusakan sing ora perlu.
2, ing cahya LED mbukak, daya lan cahya wis sawetara tenths saka detik kanggo rong detik antarane prabédan wektu, punika kedadean normal, biasane lampu mimpin dening sumber saiki pancet karo IC sirkuit terpadu, voltase saiki anteng. kinerja relatif apik, karya stabil.
3, nalika panas awak lamp ora dhuwur banget utawa ora rata, yen ana kedadean kuwi, sing desain utawa proses produksi lampu duwe masalah, Gagal cahya gampang kanggo ngrusak.
4. Amarga padhange dhuwur saka lampu LED, iku angel kanggo ngadili padhange saka rong jinis lampu saka jinis padha ing kondisi padha dening looking langsung ing wong.Ing wektu sing padha, gampang ngrusak penglihatan mata.Biasane, dianjurake kanggo nutupi sumber cahya nganggo kertas putih, banjur mbandhingake atenuasi cahya liwat kertas putih.Kanthi cara iki, luwih gampang kanggo ndeleng prabédan padhange cahya.Sing luwih dhuwur padhange, luwih apik.Kajaba iku, suhu warna cedhak karo warna srengenge sing paling apik.
5. Yen wektu ngidini, padhange saka loro lampu karo specifications padha bisa dibandhingake pisanan, banjur siji saka wong-wong mau bisa surem terus-terusan kanggo minggu, lan banjur padhange lampu dibandhingake sadurunge bisa dibandhingake.Yen ora ana peredupan sing jelas, tegese cahya iki kurang sithik lan kualitas sumber cahya mutiara luwih apik.

Lampu jalan LED minangka fasilitas cahya sing penting kanggo pangembangan kutha, kualitase dadi perhatian sing paling penting kanggo proyek utama.Rega pasar lampu jalan LED saiki macem-macem, nanging kualitas ora rata, akeh alasan yaiku ing pasar Cina, produsen kesadaran paten ora kuwat, kurang inovatif, pabrik perang rega industri tanpa henti ing aspek kayata materi, abang proses biaya, iki nggawa impact pinunjul kanggo kualitas lampu werna LED, asring ndeleng iku peteng nggunakake lampu werna sawise sawetara wektu.
Cara ngganti lampu jalan LED rumit banget.Iki amarga ana akeh bagean ing njero lampu jalan LED.Saliyane sumber cahya (chip), karusakan saka bagean liyane bakal mimpin kanggo chip ora mencorong.Kanggo lampu jalan LED, piranti dhuwur ruangan kasebut, angel dipasang lan luwih angel dijaga.Kanggo manajer lampu jalan, kualitas produk sing ora stabil ndadekake biaya pangopènan mundhak.

1
2
3

Lampu jalan LED minangka "trik" umum:
1. Ngatur standar virtual
lampu werna LED panas uga diiringi nyuda ing MediaWiki rega, kompetisi galak uga mimpin kanggo akeh bisnis wiwit jerky-jerking paramèter produk standar palsu, iki uga customer bola comparison prices, prices kurang, nanging uga related kanggo laku saka sawetara manufaktur.
2. Kripik palsu
Inti lampu LED yaiku chip, sing langsung nemtokake kinerja lampu!Nanging, sawetara pedagang ala njupuk kauntungan saka unprofessionalism pelanggan lan nimbang biaya kanthi nggunakake Kripik-rega murah, supaya pelanggan bisa tuku produk kualitas kurang karo rega unit dhuwur, nyebabake losses ekonomi langsung lan risiko kualitas serius kanggo lampu LED lan lanterns.
3. kabel tembaga liwat kanggo kabel emas
Akeh manufaktur LED nyoba ngembangake wesi tembaga, kabel alloy perak sing dilapisi emas, lan kabel alloy perak kanggo ngganti kabel emas sing larang.Sanajan alternatif kasebut luwih unggul tinimbang kawat emas ing sawetara sifat, nanging ora stabil kanthi kimia.Contone, kawat salaka lan emas-klambi salaka alloy wire rentan kanggo belerang / klorin / bromination karat, lan kabel tembaga rentan kanggo oksidasi lan sulfurization.Alternatif iki nggawe kabel ikatan luwih rentan marang korosi kimia, nyuda linuwih sumber cahya, lan nggawe manik LED luwih gampang rusak.
4. Desain sistem distribusi cahya lampu jalan ora wajar
Ing babagan desain optik, yen desain sistem distribusi cahya lampu dalan ora cukup, efek cahya ora becik.Ing tes, bakal ana "cahya ing sangisore cahya", "ireng ing sangisore cahya", "zebra crossing", "katerangan sing ora rata", "bunderan kuning" lan masalah liyane.
5. Desain boros panas sing ora apik
Ing babagan desain boros panas, umur piranti semikonduktor bakal mudhun kanthi faktor 10 derajat nalika suhu persimpangan PN saka chip LED mundhak.Amarga syarat padhange dhuwur saka lampu werna LED, nggunakake lingkungan atos, yen boros panas ora ditanggulangi, iku bakal cepet mimpin kanggo tuwa LED, abang stabilitas.
6. Sumber daya rusak
Nyopir sumber daya, yen ana Gagal saka sumber daya, test lan proses pengawasan, bakal ana "kabèh cahya metu", "bagean saka karusakan", "individu LED lamp manik lampu mati", "kabèh cahya." kedip-kedip virtual padhang "fenomena.
7. A fault keamanan occurs
Masalah safety uga kudu diwenehi perhatian serius: sumber daya lampu jalan tanpa perlindungan bocor;Kualitas ballast werna substandard;Sensitivitas pemutus sirkuit ora diuji, lan arus tripping sing dirating gedhe banget.Teknologi nggunakake kulit logam kabel minangka garis PE utama rumit lan linuwih kurang.Kelas IP anti banyu lan tahan bledug sithik banget.
8. Ana zat mbebayani kanggo sumber cahya
Blackening sumber LED asring ditemoni dening perusahaan LED utama.Sebagéan gedhé bahan ing lampu lan lampion kudu kena pengaruh saka investigasi materi sumber cahya.
Masalah ing ndhuwur duwe pengaruh gedhe ing kinerja lampu jalan LED, lan malah nyebabake kegagalan awal lampu jalan LED.
Pungkasan, kanthi mundhake e-commerce, produk ora rata, akeh sing ora duwe lisensi produksi, ora ana kualifikasi, mula kita kudu milih sawetara manufaktur gedhe nalika milih, aman lan dipercaya.


Wektu kirim: Jul-16-2022