Garansi 5 Taun Die Casting Aluminium 40W Lampu Taman Pole Light LED Lampu Taman

Katrangan singkat:

DESIGN anyarLampu taman minangka produk sing mentas diluncurake.Penampilan sing elegan disenengi para pelanggan.

KUALITAS apikLampu taman dilengkapi omah aluminium die cast berkualitas tinggi lan difuse PC.

EFISIENSI DhuwurKripik LED kualitas dhuwur sing dipilih.Efisiensi dhuwur 3030/5050 led.CRI> 80.

MOTION SENSOR lan LIGHT CONTROLSampeyan bisa nggunakake controller cahya, kaya NEMA, ZHAGA, ESAVE.Ana cukup papan kanggo phoyocell.

IP66 WATERPROOFLampu dalan kanthi IP66 kanggo bukti anti banyu lan kilat, supaya bisa tahan macem-macem lingkungan ruangan lan kahanan cuaca.Suhu operasi: -40 ~ 60 ℃.

INSTALASI GAMPANGNdandani nganggo baut sing sithik lan cukup dawa supaya bisa dipasang kanthi aman ing kutub lampu.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Bahan

Diecasting aluminium + PC kasebar

Watt

30W-150W (SMD utawa LED MODUL)

Merk chip LED

LUMILIDS/CREE/Bridgelux

Merk Driver

MWPHILIPSINVENTRONIKAMOSO

Faktor Daya

0.95

Range Tegangan

90V-305V

Perlindhungan Surge

10KV/20KV

Suhu kerja

-40~60 ℃

Rating IP

IP66

Rating IK

≥IK08

Kelas Isolasi

Kelas I/II

CCT

3000-6500K

Sakumur urip

50000 jam

Photocell dhasar

karo

Instalasi Spigot

76/60 mm

BTLED-R2020

TAMAN (6)

BTLED-R2020F

TAMAN (11)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita