Daya Tinggi Waterproof Outdoor Smd IP66 60w 100w 120w 150w 240w Led Lampu Jalan

Katrangan singkat:

Luminaire kasedhiya saka 30-150W.Iku gaya anyar perusahaan kita.

Wis telung cara instalasi, support kanggo nggunakake modul SMD utawa LED.

Radiasi panas banget, kemampuan optik lan listrik.

Awak aluminium die-cast kanthi lapisan bubuk lan perawatan anti-karat.

Kasebar karo 4.00/5.00mm kaca hardened super putih.

IP66, IK09, garansi 3 taun utawa 5 taun utawa 7 taun.

Gunakake efisiensi dhuwur lan lumiled urip dawa.

Pembalap merek terkenal internasional kasedhiya.

Spigot sing bisa diatur saka 0-90 °.

Produk paten kanthi sertifikat CE / CB.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Jalan Led (13)
produk
produk
produk
produk

Kode Produk

BTLED-R2020 ABC

Bahan

Aluminium Diecasting Kab

Watt

A/B/C 30W-150W(SMD utawa LED MODUL

Merk chip LED

LUMILIDS/CREE/Bridgelux

Merk Driver

MWPHILIPSINVENTRONIKAMOSO

Faktor Daya

0.95

Range Tegangan

90V-305V

Perlindhungan Surge

10KV/20KV

Suhu kerja

-40~60 ℃

Rating IP

IP66

Rating IK

≥IK08

Kelas Isolasi

Kelas I/II

CCT

3000-6500K

Sakumur urip

50000 jam

Photocell dhasar

karo

Instalasi Spigot

AB kanthi spigot 60mm

C digantung nganggo kabel lan kabel

Jalan Led (16)

FAQ

1 Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
-- We are profesional LED Outdoor Lighting manufaktur.Kita duwe pabrik dhewe.
2 Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?
Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita.
3 Apa sampeyan bisa nindakake OEM utawa ODM?
Ya, kita duwe tim ngembangake sing kuwat.Produk bisa digawe miturut request.Lan kita bisa print logo ing cahya lan ing paket.
4 Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?
Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.
5 Apa garansi produk?
We babar pisan bahan lan workmanship kita.Komitmen kita kanggo kepuasan sampeyan karo produk kita.Ing garansi utawa ora, budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanggo kepuasan kabeh wong
6 Kepiye babagan biaya pengiriman?
Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang.Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang.Kanthi angkutan laut minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe.Tarif pengiriman sing tepat mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita